NEA

Πότε θα δούμε την ανοιχτή LaFerrari;

FERRARI-LAFERRARI

Χάρη σε μία πρόσκληση για την παρουσίαση μίας LaFerrari Spider, οι φήμες αναζωπυρώνονται και πάλι για το περιβόητο hypercar των Ιταλών…

Και από την στιγμή που το κουπέ είχε ξεπουλήσει με το καλημέρα, προφανώς και έφτασε η ώρα της ανοιχτής εκδοχής, η οποία εκτός απροόπτου θα κάνει ντεμπούτο το 2017. Μία χρονιά όπου η ιταλική εταιρεία θα γιορτάσει την 70η επέτειο από την ίδρυσή της. Η ύπαρξη της ανοιχτής LaFerrari έρχεται στο προσκήνιο με την εμφάνιση στο Facebook μιας φωτογραφίας της πρόσκλησης που έστειλε η ιταλική εταιρεία για την σχετική παρουσίαση σε επιλεγμένους πελάτες και φυσικά σε «πριβέ» περιβάλλον.

Σύμφωνα με την πάγια τακτική της ιταλικής εταιρείας και τις σχετικές φήμες, η ανοιχτή LaFerrari θα έχει ένα προσθαφαιρούμενo τμήμα οροφής -κατά πάσα πιθανότητα από ανθρακόνημα-, ενώ κατά τα άλλα δεν θα υπάρχουν διαφορές σε σχέση με την κλειστή έκδοση. Από την οποία η Spider θα είναι ακόμα πιο ακριβή, ενώ και πάλι το ύψος της παραγωγής της θα είναι περιορισμένο.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!