NEA

Πότε θα δούμε το αγροτικό της Mercedes-Benz;

MERCEDES-X-CLASS-PICK-UP

Όπως και να το κάνουμε το πρώτο pick-up στην ιστορία της γερμανικής φίρμας έχουν ένα ενδιαφέρον και οι φήμες το θέλουν να κάνει πρεμιέρα στο Παρίσι…

Ωστόσο, στην έκθεση του Παρισιού που θα γίνει τον Σεπτέμβριο, αναμένεται να δούμε μια concept εκδοχή και σύμφωνα πάντα με τις φήμες το pick-up της Mercedes θα λέγεται X-Class. Θα έχει εμφάνιση που θα ακολουθεί τα σύγχρονα δεδομένα της μάρκας, ενώ η βάση του θα είναι το καινούργιο Nissan Navara NP300, που θα παρέχει το πλαίσιο αλλά και την τετρακίνηση.

Από πλευράς κινητήρων είναι σχεδόν βέβαιο πως η γκάμα της X-Class θα περιλαμβάνει και άλλα σύνολα πέρα από τον turbo diesel των 2.300 κυβικών που κινεί το Navara, μεταξύ αυτών και εξακύλινδρους. Τα επίπεδα εξοπλισμού θα είναι τρία, με το βασικό να απευθύνεται στους παραδοσιακούς αγοραστές της κατηγορίας, σύμφωνα με δημοσίευμα του βρετανικού περιοδικού AutoExpress.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!