NEA

Εντυπωσιάζει το Genesis New York

GENESIS-NEW-YORK-CONCEPT-1

Πρόκειται για ένα concept που παρουσίασε στο Big Apple η μάρκα πολυτελείας της Hyundai και που μας δίνει μια πρώτη εικόνα του G70…

Ουσιαστικά, πρόκειται για το τρίτο μοντέλο της Genesis που θα προστεθεί κάτω από τα G90 και G80 για να διεκδικήσει το δικό του μερίδιο στα premium μεσαία. Υπεύθυνος για την εμφάνισή του είναι ο Luc Donckerwolke, που πήγε στη Genesis από τη Bentley- ενώ ιδιαίτερα καλόγουστα στοιχεία όπως η χαρακτηριστική μάσκα ή οι «κρυφές» πίσω πόρτες μπορούν εύκολα να περάσουν στο μοντέλο παραγωγής, που εντάσσεται βέβαια στο όλο πλαίσιο ανάπτυξης της Genesis έως το 2020.

Το ίδιο ισχύει και για το υβριδικό σύστημα πρόωσης, που έχει εξελιχθεί γύρω από τον βενζινοκινητήρα 2.0 GDI και έχει συνδυαστική απόδοση 245 ίππων και 353 Nm. Το κιβώτιο είναι ένα αυτόματο 8 σχέσεων, που στέλνει κατά πάσα πιθανότητα τη διαθέσιμη ροπή στους πίσω τροχούς.

Αρκετά φουτουριστικό είναι και το εσωτερικό, με το αεροπορικού τύπου τιμόνι αλλά και την οθόνη των 21 ιντσών της LG -από τις μεγαλύτερες που έχουν εμφανιστεί σε πρωτότυπο- τις τέσσερις ξεχωριστές θέσεις αλλά και την κεντρική κονσόλα που εκτείνεται σε όλο το μήκος της καμπίνας. Πριν από τα τέλη του έτους αναμένεται να παρουσιαστεί και G70 παραγωγής.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!