NEA

Πόσα σκαλοπάτια έχει η Lincoln Navigator;

LINCOLN-NAVIGATOR-2

To πολυτελές σήμα της Ford παρουσίασε στην έκθεση της Νέας Υόρκης το μεγαλύτερο της SUV που έχει ανοιγόμενες πόρτες προς τα πάνω και τρία σκαλιά για να ανέβεις!

Το Lincoln Navigator είναι ένα μοντέλο που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1997 και έχει πρωταγωνιστήσει σε αμέτρητες ταινίες με κακούς, πολιτικούς κ.α. Στην αμερικανική εταιρία έχουν ως στόχο το επόμενο Navigator να είναι όσο πιο εντυπωσιακό γίνεται περιλαμβάνοντας από πόρτες που ανοίγουν σαν φτερά γλάρου μέχρι και τρία αναδιπλούμενα σκαλιά που «ξετυλίγονται» προς τα κάτω για διευκόλυνση της επιβίβασης ή απόβασης.

Μάλιστα, εδώ υπάρχει μία έξυπνη συσχέτιση όπως σε ένα Learjet ή ένα super-yacht, ενώ στα αναδιπλούμενα σκαλιά οφείλεται και το διπλό δάπεδο. Ενδιαφέρον στοιχείο η γκαρνταρόμπα για το χώρο αποσκευών, οι 6 ξεχωριστές θέσεις, η κεντρική κονσόλα που εκτείνεται σε όλο το μήκος και φιλοξενεί διάφορα χειριστήρια, καθώς και η έμφαση στη διασύνδεση με τις οθόνες στα προσκέφαλα των δύο εμπρός σειρών καθισμάτων. Την κίνηση αναλαμβάνει ένας V6 3.500 κ.εκ. με διπλά turbo και ισχύ στα 400 άλογα. Εδώ να πούμε πως τα σκαλοπάτια δεν είναι απίθανο να περάσουν στην κανονική παραγωγή, κάτι που δεν ισχύει για τις πόρτες (ειδικά όταν υπάρχουν και στο Tesla Model X). Για να δούμε…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!