NEA

Σε πρώτο πλάνο το Tesla Model 3!

TESLA-MODEL-3-23

Αυτό είναι το βασικό και φτηνότερο μοντέλο της Tesla που ως συνήθως παρουσίασε ο ίδιος ο Elon Musk, ο ιδιοκτήτης της αμερικανικής μάρκας…

Σχεδιαστικά το Model 3 ξεχωρίζει από το «σφραγισμένο» μπροστινό μέρος (λογικό μιας και δεν υπάρχει μοτέρ για να ψύχεται) ενισχύοντας την ξεχωριστή όψη του αμαξώματος. Το στιλ του υιοθετεί αρκετά στοιχεία από το μεγαλύτερο Model S, ενώ χάρη στις μικρότερες διαστάσεις του το «τριάρι» δείχνει πιο όμορφο.  σε σχέση με αυτό δείχνει, κυρίως λόγω του μικρότερου μεγέθους του πιο κομψό. Στο εσωτερικό του ξεχωρίζει η μεγάλη οθόνη στην κεντρική κονσόλα, καθώς και η απουσία κάποιων οργάνων ακριβώς μπροστά από τον οδηγό.

Προς το παρόν η  Tesla δεν αναφέρθηκε σε εκτενή τεχνικά χαρακτηριστικά παρά μόνο πως η αυτονομία του Model 3 θα κυμαίνεται από 320 χλμ. (στην βασική έκδοση), έως 480 χλμ. (της top και τετρακίνητης). Ο  Elon Musk ανάφερε πως οι παραδόσεις θα ξεκινήσουν μέσα στο 2017 και πως το βασικό μοντέλο των 35.000 ευρώ (στην τιμή δεν περιλαμβάνονται φοροαπαλλαγές και κρατικές επιδοτήσεις που μειώνουν έως και 7.000 δολάρια την τιμή) θα έχει κάποιες δυνατότητες «αυτόνομης» οδήγησης, ενώ αναφέρθηκε αρκετά στην μεγάλη γυάλινη οροφή.

O Elon Musk δήλωσε πως στις τελευταίες 24 ώρες η Tesla έχει λάβει 115.000 προ-παραγγελίες για το Model 3 και πρόκειται για ρεκόρ πωλήσεων αφού το 2015 η εταιρεία είχε πουλήσει παγκοσμίως 50.000 αυτοκίνητα. Πάντως, όσοι είχαν «κατασκηνώσει» έξω από τις αντιπροσωπείες σε ΗΠΑ, Καναδά και Αυστραλία είχαν και μια έξτρα έκπτωση 1.000 δολαρίων.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!