ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

To Tech Matrix και στα Περίπτερα – Το 20ο τεύχος εγκαινιάζει μια νέα εποχή!

techmatrix0

Το Tech Matrix θα γεννηθεί πριν δύο χρόνια από μια ομάδα ανθρώπων που αγαπάει την τεχνολογία και τον παραγωγικό τρόπο με τον οποίο μπορεί να εξελίξει τη ζωή…

Θα μεγαλώσει μέσα σε ένα «σπίτι» με μόνους κανόνες το σεβασμό, την αντικειμενικότητα και την αξιοπιστία και με αυτά τα εφόδια θα καταφέρει να κάνει δεκαεννέα βήματα, δεκαεννέα ηλεκτρονικής μορφής τεύχη, αποκτώντας περήφανα τον τίτλο του πρώτου και μόνου διαδραστικού ελληνικού περιοδικού για όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες (iOS, Android, Windows). Έναν τίτλο που δικαίωσε η αγάπη του κόσμου καθώς απέκτησε χιλιάδες φανατικούς αναγνώστες σε αυτά τα δύο χρόνια της κυκλοφορίας του.

techmatrix1Στο Tech Matrix λατρεύουν την ιδέα να αξιοποιούν κάθε διαθέσιμο μέσο για να παρουσιάζουν στο κοινό καταπληκτικές ιστορίες. Ιστορίες για τους ανθρώπους, τις εταιρείες, τις τεχνολογίες και τις ιδέες που μεταμορφώνουν τη ζωή μας, και φυσικά για την αιχμή της τεχνολογίας (Gadgets, Smartphones, Tablets, Laptops, Cameras, TV, Audio & Video), την σύγχρονη ζωή και το περιβάλλον (Smart Home, Car-tech, Internet of Things, Home Appliances), την οικιακή διασκέδαση, το σινεμά, την μουσική, τις τέχνες και τον πολιτισμό.

Τι θα έλεγες, λοιπόν, εάν μπορούσες να το πιάσεις στα χέρια σου, να νιώσεις την υφή του χαρτιού και τη μυρωδιά του μελανιού…; Εάν το είχες στο κομοδίνο, στην τσάντα ή πάνω στο γραφείο σου και το ξεφύλλιζες όποτε ήθελες…; Εκεί που η τεχνολογία παντρεύεται με την παράδοση και σε βρίσκει να περιμένεις εκείνη την ημέρα του μήνα που θα στηθείς στην ουρά του περίπτερου, το Tech Matrix ενηλικιώνεται και γίνεται έντυπο! Οι ηλεκτρονικές σελίδες γίνονται χαρτί, οι γραμματοσειρές μελάνι, αλλά η αγάπη παραμένει η ίδια…

Διάβασε στο τεύχος που κυκλοφορεί:

  • The Mobile Universe: Αποστολή στην Βαρκελώνη MWC 2016
  • The Reds Are Coming: Τα κορυφαία smartphones από την Κίνα είναι εδώ!
  • Slim & Sexy: Ελαφριά και πανίσχυρα laptop για απαιτητικούς.
  • Dolby Atmos: Ποιον ενισχυτή να αγοράσω;
  • Top Coffee Makers: Δοκιμάζουμε την “αφρόκρεμα” του καφέ!
  • Υπερκατασκεύες: The Grand Utopia Hi-End Audio Room
  • Cinema: Batman Vs Superman
  • Αφιέρωμα Μουσικοθεραπεία: Από το αυτί έως την ψυχή
  • Cool Interview: Γιώτα Νέγκα και Θέμης Καραμουρατίδης
  • Και όπως πάντα, τα top gadgets και οι καλύτερες επιλογές για μουσική, cinema, games!

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!