NEA

Πόσο κοστίζει το Fiat 124 Spider;

fiat-124-spider-euro-spec-3

Τα πρώτα Fiat 124 Spider που θα παραδοθούν θα είναι τα ειδικά Anniversary με επιπρόσθετο εξοπλισμό και αριθμημένη πλακέτα στο εσωτερικό…

fiat-124-spider-euro-spec-4Στην γερμανική αγορά το Fiat Spider 124 κοστίζει στην βασική έκδοση από τις 23.900 ευρώ, οπότε έδωσε στη δημοσιότητα τις τιμές του 124 Spider στη Γερμανία, οπότε έχουμε μια ένδειξη και για τη δική μας αγορά. Η πλήρως εξοπλισμένη έκδοση Lusso κοστίζει επιπλέον 2.500 ευρώ  και φτάνει συνολικά τα 26.490€.

fiat-124-spider-euro-spec-5Ο κινητήρας είναι και στις δύο περιπτώσεις ο ίδιος, ο τετρακύλινδρος 1.400 turbo του ομίλου FCA στην έκδοσή του των 140 ίππων και των 240 Nm. Το κιβώτιο είναι ένα χειροκίνητο 6άρι, κινητήριοι τροχοί είναι οι πίσω, υπάρχει και μπλοκέ διαφορικό, η μαλακή οροφή είναι χειροκίνητή, ενώ να πούμε πως το νέο 124 Spider θα λανσαριστεί στην Ελλάδα από το καλοκαίρι (μαζί με τη νέα Giulia).

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!