NEA

Κιτ επιβίωσης BMW GS Survival Tool από 1.499 ευρώ

120726_BMW_GS_Legende_Wallpaper

Η BMW δημιούργησε ένα κιτ επιβίωσης προκειμένου ο αναβάτης μίας GS να μπορεί μόνος να επισκευάζει τη μοτοσυκλέτα…

BMW-GS-SURVIVAL-TOOL-1Το GS Survival Tool είναι διαθέσιμο σε τρεις εκδόσεις, τη στάνταρ με τα εργαλεία να είναι κατασκευασμένα από χρώμιο-μολυβδαίνιο και κόστος στη Γερμανία 389 ευρώ, το Pro που για λόγους βάρους έχει χρησιμοποιηθεί αλουμίνιο και πλαστικό στα 1.499 ευρώ, καθώς και το HP που είναι εξ ολοκλήρου από τιτάνιο και κοστίζει 1.699 ευρώ (όσο ένα «παπάκι»!).

BMW-GS-SURVIVAL-TOOL-2Το GS Survival Tool βασίζεται σε ένα παραδοσιακό εργαλείο που χρησιμοποιούσαν οι Βαυαροί μάστορες μέχρι και τον προηγούμενο αιώνα. Πρόκειται για ένα εργαλείο που συνδυάζει σφυρί, τσεκούρι και πένσα μαζί, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως κατσαβίδι ή πριόνι (συνοδεύεται και από άλλα εργαλεία). Όλο το κιτ δοκιμάστηκε εκετεταμένα από μηχανικούς της BMW σε εξορμήσεις τους με μοτοσυκλέτες, ενώ πολλά ταξίδια ολοκληρώθηκαν χάρη στη βοήθειά του.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!