ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Μία πίστα καρτ πάνω ένα σούπερ κρουαζιερόπλοιο [vid]

Με την ετικέτα του πιο προηγμένου και πολυτελούς πλοίου που υπάρχει σήμερα το νορβηγικό Joy θα είναι έτοιμο να πλεύσει το καλοκαίρι του 2017…

norwegian-joy-cruise-ship (2)Η βάση του Joy θα είναι το Πεκίνο και η Σαγκάη όπου από εκεί θα επιβιβάζονται οι Κινέζοι για να απολαύσουν αγωνιστική απόλαυση εν πλω. Όχι, δεν κάνουμε πλάκα, το τεράστιο σκάφος διαθέτει από πίστα καρτ μέχρι και για επαγγελματίες οδηγούς, ενώ υπάρχουν hovercraft ή και προσομοιωτές πτήσης και οδήγησης. Υπάρχουν και διάφορα άλλα παιχνίδια, από νεροτσουλήθρες στις πισίνες, μέχρι και χώρος με φωτόσπαθα Star Wars!

Φανταστείτε κάτι σαν μια Disneyland για μεγάλους με τις ανέσεις πρώτης θέσεως, με υπέρ-χλιδάτους χώρους, υπερπολυτελή καταστήματα, πριβέ lounge, duty-free, καζίνο, 3D-σινεμά και ότι άλλο μπορεί να ευχαριστήσει τους 3.900 Κινέζους που μπορεί να φιλοξενήσει το Joy. Όσο για εμάς, μετά από το βίντεο το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι… τον Κινέζο!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!