NEA

Πως λειτουργεί το Track & Play της Lamborghini; [vid]

Προς τα τέλη 2015 η ιταλική φίρμα είχε ανακοινώσει ένα σύστημα τηλεμετρίας που σε συνδυασμό με την κατάλληλη εφαρμογή βελτιώνει τους χρόνους της πίστας…

Lamborghini shows its Track and Play system in actionΔεν πρόκειται για κάποια πρωτότυπη κίνηση ή app (εφαρμογή), αλλά όπως και να το κάνουμε το εν λόγω θα είναι ένα από τα καλύτερα μιας και προορίζεται για τις Aventador και Huracan. To Track & Play «τρέχει» από ένα smartphone και συνδυάζεται με μια ειδική μονάδα ελέγχου των αυτοκινήτων (είναι προαιρετική και εγκαθίσταται από επίσημους ντίλερ της Lamborghini). Μέσω της μονάδας, το smartphone συλλέγει διάφορα δεδομένα (επιτάχυνση, επιβράδυνση κ.α.) και με την βοήθεια του GPS τα διασταυρώνει για να «βγει» το γυρολόγιο, Δείτε στο βίντεο έναν οδηγό με μια Aventador LP 750-4 SuperVeloce να δοκιμάζει το Trak & Play στην πίστα Imola, στην Ιταλία.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!