NEA

Πράσινο φως από την BMW για την X7 και την Σειρά 9!

BMW-X7-1

Η BMW ετοιμάζει φουλ επίθεση, από τα μεγάλα σαλόνια έως το λανσάρισμα μίας X2 που θα αντιμετωπίσει από το 2017 το Audi Q2!

BMW 7 Solitaire one of 6Όπως αποκάλυψε στο Automotive News, ο Ian Robertson υπεύθυνος του τμήματος μάρκετινγκ της BMW, στα σκαριά βρίσκεται μια σούπερ πολυτελής X7 που θα έχει ανεξάρτητες θέσεις για 4 συνολικά επιβάτες και με όλα τα πιθανά και απίθανα κομφόρ (πολύ περισσότερα και από την κλασική 7άρα). Το υψηλόβαθμο στέλεχος της BMW τόνισε ότι η X7 θα έχει ιδιαίτερο εσωτερικό διάκοσμο ώστε να διαφοροποιείται επαρκώς από τις άλλες εκδόσεις. Ταυτόχρονα επιβεβαίωσε πως ετοιμάζεται και η νέα ναυαρχίδα, χωρίς να ξεκαθαρίζει αν θα λέγεται σειρά 8 ή 9. Επίσης, δεν παρέλειψε να αναφέρει πως στα σκαριά είναι και ένα καινούργιο, μικρό SUV, η X2 που θα αντιμετωπίσει το Q2 από το 2017.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!