NEA

Ένα μοναδικό Audi A8L με έξι πόρτες!

audi-a8-l-six-door (4)

Πρόκειται στην κυριολεξία για ένα και μοναδικό one-off επιμηκυμένο A8 που φτάνει σε μήκος τα 6,36 μέτρα και προσφέρει όλα τα κομφόρ μίας σούπερ λιμουζίνας!

audi-a8-l-six-door (3)Με μεταξόνιο στα 4,22 μέτρα (όσο ένα μικρομεσαίο hatchback) το εξάπορτο Audi A8 έχει επιμηκυνθεί με την προσθήκη έξτρα αλουμινίου και ειδικών μορφοδοκών ώστε να διασφαλιστεί η σχετική δυσκαμψία ενός τόσο μακριού σασί. Στην οροφή υπάρχει ένα τεράστιο πάνελ μήκους 2,4 μέτρων ώστε οι επιβάτες στις τρεις σειρές καθισμάτων (ανεξάρτητα στις πίσω, πλήρως ηλεκτροκίνητα με μασάζ, tablet, ψυγειάκι κ.λπ.) να έχουν θέα στον ουρανό.

audi-a8-l-six-door (5)Το συνολικό βάρος φτάνει τα 2,418 κιλά και για την κίνηση του A8 των XXL διαστάσεων φροντίζει ένας 6-κύλινδρος 3-λιτρος ντίζελ των 310 ίππων με την ροπή στα 440 Nm. Για λόγους εντυπωσιασμού η Audi δίνει το 0-100 στα 7,1 δλ. αν και κανείς από τους επιβαίνοντας δεν θα επιθυμεί να το διαπιστώσει. Το σύστημα πέδηση και αρκετές άλλες «ενισχύσεις» έρχονται από το S8, υπάρχει τετρακίνηση και αυτόματο 8άρι κιβώτιο. Η Audi δεν λέει για ποιον προορίζεται αυτό το A8L αλλά φήμες φέρονται να το έχει παραγγείλει η βασιλική οικογένεια από τη Νορβηγία για τον εορτασμό της 25ης επετείου του King Harald.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!