NEA

Renault Talisman Estate για premium πρακτικότητα

RENAULT-TALISMAN-ESTATE (4)

Το Talisman είναι το μοντέλο που αντικαθιστά την Laguna και η Renault παρουσίασε επίσημα την στέισον εκδοχή του…

Στην περίπτωση του μακρύτερου Renault Talisman -υπάρχει αύξηση του μήκους έστω και κατά 1 εκατοστό φτάνοντας συνολικά τα 4,86 μέτρα- η ειδοποιός διαφορά έχει να κάνει από την μεσαία κολόνα και πίσω (σε σχέση με το σαλούν), ενώ ο επιπλέον όγκος έχει προστεθεί με απόλυτη επιτυχία. Στο εσωτερικό δεν υπάρχουν αλλαγές και διαφοροποιήσεις στον εσωτερικό διάκοσμο, οπτικά ξεχωρίζει η μεγάλη οθόνη των 8,7 ιντσών του αναβαθμισμένου συστήματος infotainment R-Link 2.

Ο χώρος αποσκευών κυμαίνεται από τα 572 έως και τα 1.700 λίτρα ανάλογα με τη θέση των πίσω καθισμάτων, ενώ το ωφέλιμο μήκος του μπορεί να ξεπεράσει τα 2,0 μέτρα. Και στην περίπτωση του Estate, υπάρχει η τετραδιεύθυνση 4Control μαζί με τα ηλεκτρονικά ελεγχόμενα αμορτισέρ, ενώ η γκάμα των κινητήρων περιλαμβάνει τους TCe 150 (1.400 κ.εκ. με 150 ίππους) και τον μεγαλύτερο TCe200 9στα 1.600 κ.εκ. με 200 άλογα). Από πλευράς diesel υπάρχουν οι εκδόσεις dCi110 (1.500 κ.εκ. με 110 ίππους), dCi130 (1.600 κ.εκ. με 130 άλογα) και ο high tech dCi160 με τα διπλά turbo (1.600 κ.εκ. με 160 ίππους).

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!