NEA

Πως θα είναι το νέο Opel Insignia;

2016 Opel Insignia rendering  RM Design (1)

Σε κάτι λιγότερο από ένα χρόνο το νέο Insignia αναμένεται να κυκλοφορήσει στην χώρα μας αφότου παρουσιαστεί το φθινόπωρο στο σαλόνι του Παρισιού…

2016 Opel Insignia rendering  RM Design (2)Ακόμη και αν η λογική με την μεγάλη μάσκα και τους στενόμακρους προβολείς μας παραπέμπει στο Ford Mondeo, η προσέγγιση του στούντιο RM Design είναι πολύ ενδιαφέρουσα για τη νέα γενιά Insignia. Η οποία ήδη βρίσκεται στο τελικό στάδιο της εξέλιξης και αναμένεται να υιοθετεί στοιχεία από το νέο Astra αλλά και από τα πρωτότυπο Monza. Το σημαντικότερο όλων είναι πως το νέο Insignia θα είναι έως και 200 κιλά ελαφρύτερο, ενώ το αμάξωμα θα έχει μια έντονα κουπέ τετράθυρη γραμμή με αυξημένο μήκος έως και 15 εκατοστά.

Σε συνδυασμό με το αυξημένο μεταξόνιο θα υπάρχει περισσότερος χώρος για επιβάτες και αποσκευές, ενώ ιδιαίτερα πλούσιος θα είναι ο εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας (όπως και στο νέο Astra) με το ταμπλό να έχει λιγότερους διακόπτες και πλήρη διασύνδεση με smartphone. Όπως και στην περίπτωση του Ford Mondeo, έτσι και το οικογενειακό της Opel θα αποκτήσει κάτω από το καπό του έναν 3-κύλινδρο 1.000άρη κινητήρα (αυτός που τοποθετείται ήδη στο Corsa και στο νέο Astra). Πέρα από τον βασικό βενζινοκινητήρα και τους γνωστούς 1.6 CDTI με 110 και 136 PS, η Opel ετοιμάζει και μία bi-turbo εκδοχή στα 160 PS  (κάτι ανάλογο με τον 1.6 i-DTEC της Honda).

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!