ΑΓΩΝΕΣ

Ford Focus RS WRX, το νέο παιχνίδι του Ken Block!

FORD-FOCUS-RS-WRX-HOONIGAN-1

Το Focus RS WRX έχει εξελιχθεί από την M-Sport σε συνεργασία με την Ford Performance, καθώς και με το αγωνιστικό τμήμα της Hoonigan…

Το νέο παιχνίδι του Ken Block ξεχωρίζει από την γκράφιτι εμφάνισή του, την οποία έχει επιμεληθεί ο Ισπανός καλλιτέχνης γκράφιτι Felipe Pantone. Αντίπαλοι του σταρ του διαδικτύου στην κατηγορίας Supercars θα είναι μεταξύ άλλων ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Petter Solberg με ένα Citroen DS3, καθώς και ο οδηγός του DTM Mattias Ekstrom με ένα Audi S1 WRX Quattro.

Ο δίλιτρος κινητήρας του Ford Focus RS -με το οποίο ο Ken Block θα μετέχει στο πρωτάθλημα Rallycross της FIA για την τρέχουσα σαιζόν- αποδίδει σχεδόν 600 άλογα, ενώ ένα ίδιο αυτοκίνητο θα έχει στη διάθεσή του και ο δεύτερος οδηγός της ομάδας Hoonigan, ο Andreas Bakkerud. Αξιοσημείωτο είναι πως το 0-100 ολοκληρώνεται σε μόλις 2,0 δευτερόλεπτα!

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!