NEA

Στο εσωτερικό του νέου Peugeot 3008

2017 Peugeot 3008 leaked official image (1)

Το φθινόπωρο, στο σαλόνι του Παρισιού, η Peugeot θα παρουσιάσει τη 2η γενιά του 3008 ενισχύοντας το στίγμα της στον χάρτη των crossover…

Η βάση του νέου 3008 θα είναι το νέο πλαίσιο EMP2 (που χρησιμοποιείται και στο 308), ενώ η Peugeot θα εγκαταλείψει το υβριδικό σύστημα πρόωσης που βασίζεται σε κινητήρα πετρελαίου, υιοθετώντας ένα νέας γενιάς βενζινοκινητήρα. Σχεδιαστικά, το νέο 3008 θα έχει πιο SUV στιλ και λιγότερο crossover ώστε να σταθεί καλύτερα απέναντι στο Nissan Qashqai.

2017 Peugeot 3008 leaked official image (2)Προς το παρόν δεν υπάρχει καμία επίσημη φωτογραφία, παρά μερικές πρώτες που διέρρευσαν και δείχνουν το εσωτερικό που συνάδει με την τελευταία άποψη της μάρκας. Έτσι, βλέπουμε ψηλά τοποθετημένο τον πίνακα οργάνων (κατά το i-cockpit), με μεγάλη οθόνη στην κορυφή της κεντρικής κονσόλας και επιπρόσθετα με μια χαρακτηριστική διαμόρφωση της τελευταίας με αρκετά στοιχεία να μας παραπέμπουν στο πρωτότυπο Quartz που είχαμε δει πριν δύο χρόνια.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!