NEA

Τι δείχνει το VW Beijing Concept;

VW-BEIJING-CONCEPT (5)

Το Beijing Concept που θα παρουσιάσει η VW, όπως λέει και το όνομά του, στο Πεκίνο αποτελεί μια πρώτη αίσθηση για την κατεύθυνση που θα ακολουθήσει η μάρκα στα πολυτελή SUV.

VW-BEIJING-CONCEPT (4)Με άλλα λόγια αποτελεί μία πρώτη ένδειξη για τη νέα γενιά του Touareg και από όσο μπορούμε να δούμε από τις teaser εικόνες που δόθηκαν στη δημοσιότητα οι γραμμές θα είναι κομψές και οι σχεδιαστικές λεπτομέρειες αρκετές. Το εσωτερικό πέρα από πολυτελές θα είναι και φουλ ψηφιακό με κορυφαίες δυνατότητες διασύνδεσης, ενώ το σύστημα πρόωσης θα είναι plug-in υβριδικό.

VW-BEIJING-CONCEPT (6)Παρόλο που η VW δεν έχει ανακοινώσει μέχρι στιγμής τις λεπτομέρειές του οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για συνδυαστική απόδοση 381 ίππων και 700 Nm, καθαρά ηλεκτρική κίνηση για έως και 50 χιλιόμετρα, μέση κατανάλωση 3,0 λίτρων, 0-100 σε 6,0 δεύτερα και τελική 224. Περισσότερα με την επίσημη παρουσίασή του, οπότε μείνετε δικτυωμένοι στο caroto.gr!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!