ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

BMW Cruise M Bike Limited Edition για βόλτες επιδόσεων!

BMW-CRUISE-ME-BIKE-LIMITED-EDITION (1)

Το BMW Cruise M Bike Limited Edition θα κατασκευαστεί σε 1.500 κομμάτια, κάθε ένα θα έχει πλακέτα με αύξοντα αριθμό και στην Γερμανία θα κοστίζει 1.400 ευρώ.

BMW-CRUISE-ME-BIKE-LIMITED-EDITION (2)Με αφορμή την BMW M2, η γερμανική εταιρεία σκέφτηκε να παρουσιάσει και ένα ποδήλατο εμπνευσμένο από αυτήν. To Cruise M Bike Limited Edition είναι βαμμένο στο επίσημο χρώμα λανσαρίσματος της M2, είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο και λίγο ανθρακόνημα, διαθέτει κιβώτιο 30 ταχυτήτων, υδραυλικά φρένα της Shimano και τροχούς 28 ιντσών.

BMW-CRUISE-ME-BIKE-LIMITED-EDITION (4)Το πλαίσιο είναι διαθέσιμο σε 3 εκδοχές (S, από 160 εκατοστά ύψους, M από 175 εκατοστά, L από 185 εκατοστά), ενώ υπάρχουν και παιδικές εκδόσεις. Η γκάμα των ποδηλάτων Cruise της γερμανικής εταιρείας περιλαμβάνει και το Cruise e-Bike, με μπαταρία 400 Wh και μέγιστη ταχύτητα 25 χλμ./ ώρα με υποβοήθηση των πεντάλ. Το κόστος του Cruise e-Bike ανέρχεται σε 3.100 ευρώ.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!