NEA

VW Amarok με V6 πετρελαιοκινητήρα

VW-AMAROK-2016-SKETCH (1)

Στους κινητήρες θα χρησιμοποιηθεί ο αναβαθμισμένος diesel των 2.000 κ.εκ., ενώ θα προστεθεί ένας V6 3.0…

VW-AMAROK-2016-SKETCH (2)Ο V6 πετρελαιοκινητήρας είναι προέλευσης Audi και νέας γενιάς δίχως να χρησιμοποιεί το περίφημο και ζαβολιάρικο defeat device. Εδώ να υπενθυμίσουμε πως το VW Amarok είχε παρουσιαστεί το 2010 και τώρα η γερμανική εταιρία δίνει τα πρώτα σκίτσα από την facelift εκδοχή του. Και όπως φαίνεται το pick-up των Γερμανών θα αποκτήσει μια πιο τετραγωνισμένη οπτική -κατά τα πρότυπα του καινούργιου Tiguan-, με τις αλλαγές να είναι πιο έντονες στο εμπρός παρά στο πίσω μέρος του.

VW-AMAROK-2016-SKETCH (3)Όπως συνηθίζεται στα μεγάλα pick-up, σημαντική είναι η αναβάθμιση στο εσωτερικό όπου το ταμπλό θα αποκτήσει και μια πιο ενιαία όψη. Επίσης, νέας γενιάς θα είναι το σύστημα infotainment, στην κεντρική κονσόλα θα υπάρχει μια αναδιάταξη των διακοπτών, ενώ νέος θα είναι και ο επιλογέας ταχυτήτων. Περισσότερα, προσεχώς και πάντα στο caroto.gr!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!