NEA

Περισσότερα για το Renault Koleos [vid]

Το νέο SUV της Renault θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο του Busan (Νότιο Κορέα) για όλες τις άλλες αγορές πλην της Κίνας, η οποία θα εξυπηρετείται από το εργοστάσιο στο Wuhan…

new Renault Koleos 2017 (1)Όπως είχαμε γράψει η δεύτερη γενιά του Renault Koleos κάνει πρεμιέρα στο Πεκίνο και οι κινητήρες του είναι οι δύο 1.600άρηδες ντίζελ των Renault-Nissan. Στην εκδοχή με το μονό turbo η απόδοση είναι στα 130 άλογα, η ισχυρότερη με την διπλή υπερτροφοδότηση αποδίδει 160 ίππους, ενώ εκτός των βασικών προσθιοκίνητων εκδόσεων υπάρχουν και τετρακίνητες. Το Koleos θα είναι διαθέσιμο προς τα τέλη του έτους στην Αυστραλία, την Τουρκία, τις χώρες του Κόλπου και σε μερικές χώρες της Αφρικής και της Λατινικής Αμερικής. Μέσα στο 2016 θα λανσαριστεί στην Κίνα, ενώ στις αρχές του 2017 θα πωλείται και στην Ευρώπη.

Υπενθυμίζεται πως το Koleos βασίζεται στο Nissan Χ-Trail με την απόσταση από το έδαφος να φτάνει τα 21,3 εκ. Χάρη στο μήκος των 4,67 μέτρων και το μεταξόνιο των 2,71 μέτρων, οι χώροι για τους επιβάτες και τις αποσκευές αναμένονται άνετοι, με το πορτμπαγκάζ να κυμαίνεται από 542 έως και 1.690 λίτρα (ανάλογα με τη θέση των πίσω καθισμάτων). Σχεδιαστικά, το νέο Koleos υιοθετεί τα γνωρίσματα των μοντέλων της γαλλικής εταιρείας και περισσότερο αυτά της νέας λιμουζίνας, του Talisman. Το ίδιο ισχύει και για τον διάκοσμο, όπου κυριαρχεί μια οθόνη αφής (από 7 ίντσες) στην κεντρική κονσόλα, που είναι μέρος του νέου συστήματος infotainment R-Link 2 και με πλήρη διασύνδεση για smartphone.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!