NEA

To Peugeot 308 απέκτησε σεντάν έκδοση

2016 Peugeot 308 Sedan CN Spec (2)

Η γκάμα του δημοφιλούς μικρομεσαίου της Peugeot διευρύνεται με την προσθήκη της τετράθυρης έκδοσης που έκανε ντεμπούτο στο Πεκίνο…

2016 Peugeot 308 Sedan CN Spec (3)Από πλευράς πωλήσεων η Peugeot τα πηγαίνει πολύ καλά στην κινεζική αγορά (άλλωστε το μεγαλύτερο ποσοστό του ομίλου PSA ανήκει στην Dongfeng) παρουσιάζοντας το 308 Sedan που βασίζεται στην γνωστή πλατφόρμα EMP2. Οι κινητήρες θα προέρχονται από την γκάμα του πεντάθυρου 308, πράγμα που σημαίνει πως οι εκδόσεις βενζίνης θα ξεκινούν από τα 1.200 κ.εκ. και οι ντίζελ από τα 1.600 κ.εκ.

2016 Peugeot 308 Sedan CN Spec (4)Εδώ να πούμε πως το 308 Sedan προορίζεται κυρίως για την Κίνα και επειδή εκεί δίνουν μεγάλο βάρος στον χώρο για τα γόνατα των πίσω επιβατών, το μεταξόνιο έχει αυξηθεί σημαντικά. Προς το παρόν η Peugeot δεν κάνει πουθενά λόγο για το αν θα δούμε και στα μέρη μας το 308 Sedan, κάτι που μάλλον συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!