NEA

Προς κατάργηση ο 1.4 TSI για το VW Golf

Volkswagen Golf

Τέλος εποχής για τον 1.4 TSI ξεκινώντας από το Golf το οποίο στην επόμενη του ανανέωση θα έχει το νέο 1.5 TSI, σύμφωνα με δημοσίευμα του γερμανικού auto motor und sport…

Volkswagen GolfΣτη θέση του κινητήρα που ουσιαστικά θεμελίωσε πίσω στο χρόνο το downsizing, θα υπάρχει ένας ολοκαίνουργιος 1.5 TSI, για τον οποίο από την πλευράς της εταιρείας ανακοινώθηκε πως «από τη στιγμή που παγκοσμίως το όριο κυβισμού για πιο ευνοϊκή φορολογική μεταχείριση είναι τα 1.500 κυβικά ανεβαίνουμε και εμείς σε αυτά».

Ο νέος 1.5 TSI αναμένεται να είναι περίπου 10% πιο οικονομικός (από τον 1.4 TSI των 125 ίππων) έχοντας την ίδια απόδοση. Μετά το Golf θα χρησιμοποιηθεί και σε άλλα μοντέλα της VW, όπως για παράδειγμα στο Passat θα είναι διαθέσιμος από τα μοντέλα του 2018. Εννοείται πως θα περάσει και σε διάφορα μοντέλα των Audi, Seat και Skoda, εδώ η πρώτη τεχνική ανάλυση.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!