ΑΓΩΝΕΣ

Ο Verstappen στην Red Bull, o Kvyat στην Toro Rosso

KVYAT-VERSTAPPEN

Οι δύο ομάδες με τη νέα τους σύνθεση θα εμφανιστούν από το επόμενο GP, αυτό της Ισπανίας…

Μετά τη διπλή σύγκρουσή του με τον Sebastian Vettel στο Γκραν Πρι της Ρωσίας, στο οποίο η Red Bull δεν πήρε κανέναν βαθμό, το κλίμα ήταν ιδιαίτερα βαρύ για το Daniel Kvyat, κάτι που επιβεβαιώθηκε άμεσα. Έτσι, όπως αποκάλυψε το motorsport.com ο σύμβουλος της ομάδας Helmut Marko αποφάσισε να μη δώσει άλλη ευκαιρία στον Kvyat, ο οποίος πηγαίνει άμεσα στην Toro Rosso, τη δεύτερη ομάδα της Red Bull.

Την αντίστροφη διαδρομή θα κάνει ο ένας από τους δύο νεαρούς πιλότους της Toro Rosso, ο Max Verstappen, ο οποίος έχει πείσει για την αξία του τους ιθύνοντες της ομάδας. Χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της Red Bull Christian Horner είπε «ο Max έχει αποδείξει πως είναι ένας εξαιρετικά ταλαντούχος νεαρός οδηγός. Οι επιδόσεις του με την Toro Rosso είναι μέχρι στιγμής εντυπωσιακές και έτσι είμαστε στην ευχάριστη θέση να τους δώσουμε την ευκαιρία να οδηγήσει για την Red Bull Racing. Είμαστε οι μόνοι που έχουμε μακροχρόνια συμβόλαια και με τους 4 πιλότους μας και έτσι μπορούμε να τους μετακινούμε από τη μια ομάδα στην άλλη».

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!