NEA

Με νέο V8 η νέα Porsche Panamera

Porsche-Panamera_Turbo_S-2014-1280-05

Η επόμενη Panamera θα έχει ένα νέο βενζινοκινητήρα διάταξης V8 που θα συνδυάζεται με διπλό turbo με ισχύ τουλάχιστον 600 άλογα…

Ο νέος twin-turbo V8 κινητήρας με χωρητικότητα 4.000 κ.εκ. θα έχει διπλή υπερτροφοδότηση και στην βασική του εκδοχή θα αποδίδει 480 ίππους. Στην ενδιάμεση τα άλογα θα φτάνουν τα 550, η κορυφαία θα ξεπερνά τα 600 άλογα, ενώ υπάρχει πρόβλεψη για τον συνδυασμό του με υβριδικό σύστημα πρόωσης.

Εδώ να πούμε πως η εξέλιξη της 2ης γενιάς Panamera συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς, ενώ συνεχώς κυκλοφορούν νέα στοιχεία για την καινούργια λιμουζίνα της Porsche που θα λανσαριστεί το επόμενο έτος. Η νέα Panamera θα είναι ελαφρύτερη έως 100 κιλά, θα βασίζεται στην πλατφόρμα MSB, ενώ ο νέος V8 θα χρησιμοποιηθεί και σε άλλα μοντέλα του ομίλου Volkswagen, καθώς και στη νέα Cayenne.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!