NEA

Πουλάει μία Ferrari πριν καν την αγοράσει!

FERRARI-LAFERRARI-SPIDER

Για αρκετούς τα hypercars δεν είναι τίποτε άλλο από μία καλή μπίζνα για να βγαίνει χρήμα. Ειδικά όταν πρόκειται για μία ανοιχτή LaFerrari που δεν έχει καν παρουσιαστεί επίσημα!

Όπως είχαμε γράψει η LaFerrari Spider θα παρουσιαστεί κάπου μέσα στο 2017, αλλά όταν πρόκειται για ένα hypercar που μεταχειρισμένη κοστίζει 3-4 φορές παραπάνω από το κόστος της αγοράς της, τότε το VIP πελατολόγιο καλείται να καπαρώσει τα ελάχιστα κομμάτια από νωρίς. Κάτι ο περιορισμένος αριθμός παραγωγής, κάτι η αξία του αυτοκινήτου ως αυτοκίνητο, και αυτόματα μοντέλα -όπως η LaFerrari– αποκτούν συλλεκτική αξία.

Το πιο πιθανό είναι όλες οι LaFerrari Spider να έχουν ήδη πωληθεί σε πελάτες της ιταλικής μάρκας, ενώ ένας από αυτούς μάλλον βιάζεται να βγάλει εύκολο χρήμα. Έτσι, σχεδόν ένα χρόνο πριν παρουσιαστεί η σπέσιαλ Ferrari, έχει ήδη βάλει αγγελία στο γνωστό γερμανικό site mobile.de για να την πουλήσει έναντι 5,1 εκ. ευρώ. Και για να μην «καρφωθεί» δεν έχει βάλει τα προσωπικά του στοιχεία, αλλά μια εταιρεία που είναι μόλις λίγους μήνες μέλος στο γερμανικό site. Αυτό θα πει μπίζνα…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!