ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Τι πριμ θα πάρουν οι παίκτες της Λέστερ;

leicester fc b-class (1)

Μετά την απίστευτη επιτυχία και την κατάκτηση του πρωταθλήματος, η Mercedes αποφάσισε να κάνει δώρο από μία ηλεκτρική B-Class σε κάθε παίχτη!

leicester fc b-class (2)Στην Λέστερ ακόμη δεν πιστεύουν την τεράστια επιτυχία που έχει γίνει, φανταστείτε κάτι σα να παίρνει πρωτάθλημα εδώ ο Αστέρας Τρίπολης. Ο Vichai Srivaddhanaprabha (ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης της ομάδας) αποφάσισε να δώσει ως πριμ ένα πακέτο που περιλαμβάνει συνολικά 6,5 εκατομμύρια ευρώ, ένα ταξίδι στο Las Vegas και δώρο από μία ηλεκτρική Mercedes B-Class (συνολικό κόστος 1,3 εκ. ευρώ). Αξίζει να σημειωθεί πως η Λέστερ ιδρύθηκε το 1884, η έδρα της είναι το King Power Stadium 32.626 θέσεις, το 2014 επέστρεψε στην Premier Leaque (μετά από 10 χρόνια), ενώ από την ομάδα έχει περάσει και ο νυν ευρωβουλευτής Θοδωρής Ζαγοράκης.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!