NEA

Μία σούπερ BMW M4 CS για την Ισπανία

BMW-M4-CS (1)

Η βασική τιμή της BMW M4 CS στην Ισπανία είναι 132.900 ευρώ, όταν η απλή M4 κοστίζει εκεί 92.100 ευρώ και η GTS από τις 166.900 ευρώ…

Με τα 700 αυτοκίνητα M4 GTS να έχουν ήδη εξαντληθεί, η BMW παρουσιάζει μια ακόμα σπέσιαλ έκδοση του μεσαίου M κουπέ, την οποία ονομάζει Μ4 CS. Θα είναι διαθέσιμη μόλις σε 60 συνολικά μονάδες και είναι άγνωστο γιατί επιλέχθηκε συγκεκριμένα και μόνο η ισπανική αγορά.

Όπως και να ‘χει, η M4 CS δεν φαίνεται τόσο hardcore όσο η GTS (μιας και διατηρεί το πίσω κάθισμά της) με τον εξοπλισμός της να περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ενεργή ανάρτηση, φρένα από ανθρακονήματα, καθώς και αεροδυναμικά βοηθήματα. Κάτω από το καπό βρίσκεται ο δεδομένος turbo 6-κύλινδρος 3-λιτρος των 450 PS/550 Nm, με το 0-100 σε 4,0 δλ., τελική στα 280 χλμ./ ώρα και 7άρι διπλόδισκο κιβώτιο.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!