NEA

Απαγορεύτηκε το AirScarf στην Γερμανία

Mercedes-AMG S 63 Cabriolet (A 217), 2015

Η Daimler έχασε την δικαστική διαμάχη από τον Ludwig Schatzinger που κατά τις αρχές κατέχει την ευρεσιτεχνία για το ενσωματωμένο στα καθίσματα σύστημα κλιματισμού…

mercedes-benz airscarf (2)Με μεγάλη έκπληξη υποδέχτηκε την δικαστική απόφαση η Daimler αφού σε παρόμοιες δικαστικές διαμάχες είχε δικαιωθεί. Στην προκειμένη περίπτωση ο Schatzinger κατέφυγε στις αρχές ισχυριζόμενος πως έχει κατοχυρώσει το AirScarf και τελικά δικαιώθηκε σοκάροντας την Mercedes-Benz που θα πρέπει να μην πουλά κάμπριο στην Γερμανία με το εν λόγω σύστημα εξαερισμού.

Επιπρόσθετα, για όσα μοντέλα έχουν πωληθεί με το AirScarf η εταιρία θα κληθεί να καταβάλει πρόστιμο (περίπου τα 2/3 από τα κάμπριο Mercedes που κυκλοφορούν στην Γερμανία έχουν AirScarf), το σύστημα θα πρέπει να απενεργοποιηθεί σε κάθε αυτοκίνητο που υπάρχει (προς πώληση ή μεταχειρισμένα), ενώ θα πρέπει να αποσυρθούν και όλες οι σχετικές καμπάνιες για το καινοτόμο σύστημα που δροσίζει ή ζεσταίνει τον αυχένα!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!