NEA

Κούκλα η Aston Martin Vanquish Zagato!

aston-martin-vanquish-zagato-2016 (5)

Αναμφίβολα, οι Aston Martin είναι από τα ομορφότερα αυτοκίνητα με την άποψη αυτή να επιβεβαιώνεται για ακόμη μία φορά με την Zagato των 592 ίππων…

Η συνεργασία της βρετανικής φίρμας με την ιταλική καροσερία Zagato ξεκινά από το 1960 (με την DB4 GTZ) και συνεχίζεται μέχρι την τελευταία σπέσιαλ κατακόκκινη Vanquish που θα παρουσιαστεί στο Concorso d’Eleganza Villa d’Este στην Ιταλία. Σχεδιαστικά η Aston Martin Vanquish Concept ξεχωρίζει και από την χαρακτηριστική «double bubble» οροφή της Zagato, ενώ οι μαύρες μπροστινές κολόνες τονίζουν ακόμη περισσότερο το πάνω μέρος.

Τα πίσω LED σώματα είναι εμπνευσμένα από την αγωνιστική Vulcan, στο πίσω μέρος η οροφή καταλήγει τέλεια μέχρι την αναδιπλούμενη αεροτομή, οι μεγάλες τετραπλές απολήξεις βγαίνουν εμφατικά από τον κάρμπον διαχύτη, ενώ οι εξωτερικοί καθρέφτες παραπέμπουν στην One-77. Στο εσωτερικό κυριαρχεί το δέρμα με το ανθρακόνημα, ενώ κάτω από το καπό ζει και βασιλεύει ο γνωστός ατμοσφαιρικός V12 των 5.900 κ.εκ. με αυξημένη ισχύ στα 592 άλογα (από 568).

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!