NEA

Πως θα είναι το επόμενο Ford Focus;

2018-ford-focus-render-by-omniauto

Η νέα γενιά Focus αναμένεται να παρουσιαστεί ως παγκόσμιο προϊόν στα μέσα 2017 για να κυκλοφορήσει στην ευρωπαϊκή αγορά αρχές 2018…

Μία πρώτη γεύση για την εμφάνιση του νέου Focus μας δίνει το OmniAuto χρησιμοποιώντας σχεδιαστικά στοιχεία από το μεγαλύτερο Mondeo.Το κύριο χαρακτηριστικό είναι η γνωστή μεγάλη μάσκα που θα πλαισιώνεται από στενόμακρους προβολείς, αν και πιο ενδιαφέρον θα είχε μία φωτογραφία που θα μας δείχνει το πίσω μέρος. Από όσο μπορούμε να διακρίνουμε, πάντως, ίσως να προτιμηθούν εξίσου λεπτά μακρόστενα φωτιστικά σώματα που θα είναι χαμηλότερα τοποθετημένα (σε σχέση με το τωρινό Focus).

Η γκάμα των κινητήρων θα έχει στην βάση της τις γνωστές 3-κύλινδρες Ecoboost εκδόσεις στα 1.000 κ.εκ., όπως και τη νέα ντίζελ στα 1.500 κ.εκ. Πέρα από την πεντάθυρη έκδοση, θα συνεχίσουν να υπάρχουν οι σεντάν και βάγκον, ο εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας θα έχει όλα τα συστήματα αιχμής (αυτόνομη πέδηση, φουλ διασύνδεση με smartphone, ψηφιακούς πίνακες οργάνων κ.α.), ενώ θα υπάρξει και ηλεκτρική εκδοχή.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!