ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ένα λεωφορείο… με κουκέτες!

SLEEPBUS (1)

Το Sleepbus (όνομα και πράμα) προέκυψε από τη μετασκευή ενός φορτηγού της Volvo και κάνει καθημερινά το δρομολόγιο μεταξύ Los Angeles και San Francisco!

SLEEPBUS (2)Το Sleepbus αναχωρεί στις 11 το βράδυ με άφιξη στις 6 το πρωί, ενώ όσοι θέλουν μπορούν να κοιμηθούν μέχρι τις 9 (έτσι, για να μην σηκώνονται χαράματα). Το κόστος της διαδρομής των 600 χλμ. κοστίζει μόλις περίπου 43 ευρώ, ενώ οι κουκέτες είναι ήδη κλεισμένες για μεγάλο χρονικό διάστημα (παρά το ότι το δρομολόγιο ξεκίνησε μόλις τον Απρίλιο).

SLEEPBUS (3)Για αυτό το λόγο η εταιρεία των Sleepbus σκοπεύει να κατασκευάσει ακόμη 10 λεωφορεία που θα ξεκινήσουν δρομολόγια τον Αύγουστο. Το καθένα θα προσφέρει κουκέτες με κουρτινάκια, παροχές ρεύματος, σποτ ανάγνωσης, σύνδεση στο διαδίκτυο, πωλητές ροφημάτων, σαλονάκια και όλα τα κομφόρ. Κάθε κουκέτα προορίζεται για έναν ενήλικα, ενώ παιδιά έως 10 ετών μπορούν να ταξιδέψουν μαζί με το γονέα τους.

sleepbusdesign

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!