NEA

Ανανέωση… πριν το τέλος για το VW Beetle

Volkswagen Beetle und Volkswagen Beetle Cabriolet ? Modelljahr 2017

H γερμανική εταιρία ανανεώνει τον Σκαραβαίο με ένα διακριτικό facelift και ελέω του dieselgate αυτή θα είναι η τελευταία αναβάθμιση μιας για την αποτυχημένη εμπορικά τελευταία γενιά του Beetle…

Volkswagen Beetle Cabriolet ? Modelljahr 2017Στο πλαίσιο ενός τυπικού facelift το VW Beetle αποκτά νέους προφυλακτήρες, νέα χρώματα αμαξώματος και επενδύσεων στο εσωτερικό, νέα πίσω φώτα LED, νέα γραμματοσειρά στο πίνακα οργάνων, ενώ στα πλαίσια των δυνατοτήτων προσωποποίησης η κεντρική κονσόλα μπορεί να έχει διαφορετική απόχρωση. Από την στιγμή που οι πιθανότητες να υπάρξει νέα γενιά Beetle είναι ελάχιστες, η VW έδωσε βαρύτητα στην εξατομίκευση του εξοπλισμού. Οι κινητήρες ξεκινούν και πάλι από την έκδοση 1.2 TSI με 105 ίππους, ενώ στην Ελλάδα διατίθεται και η έκδοση 1.4 TSI με 150 ίππους.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!