NEA

Το αναβαθμισμένο Nissan GT-R σε ένα βίντεο [vid]

Στο παραπάνω βίντεο τονίζεται το αποτέλεσμα ενός σπορ αυτοκινήτου μέσα από 47 χρόνια εξέλιξης, καθώς και τα νέα στοιχεία στο GT-R 2017.

Introducing the new 2017 Nissan GT RTo R35 κυκλοφορεί από το 2007 και έκτοτε έχει καταφέρει να αποτελέσει ένα από τα πιο διάσημα σπορ αυτοκίνητα που κυκλοφορεί σε διάφορες εκδοχές. Στο βίντεο θα δείτε και το αρχέτυπο του 1972, μέχρι και το πιο πρόσφατο GT-R με τον V6 των 3,8 λίτρων να αποδίδει 570 άλογα.

Περισσότερα για την πιο πρόσφατη εκδοχή του Godzilla μπορείτε να διαβάσετε στο σχετικό άρθρο και αν σκέπτεστε πως οι Ιάπωνες το έχουν παρακάνει λίγο παρουσιάζοντας κάθε φορά κάποιες σπέσιαλ «facelift» εκδοχές, δεν έχετε και άδικο. Όταν όμως υπάρχει ζήτηση και όταν αυτή υπέρ-καλύπτεται, τότε λογικό είναι να συμβαίνει κάτι τέτοιο και μέχρι να δούμε την επόμενη γενιά έχουμε να δούμε ακόμη αρκετά upd για το εμβληματικό Nissan.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!