NEA

Πως θα είναι η νέα Porsche Panamera; [vid]

Η γερμανική φίρμα έδωσε στην δημοσιότητα το παραπάνω βίντεο που προλογίζει την επόμενη γενιά Panamera δείχνοντας μας τα όμορφα… καπούλια της!

porsche-panamera-teaser-1Μετά τις εικόνες με τη νέα Panamera να δοκιμάζεται στην Αφρική, η Porsche ετοιμάζεται για την διαδικτυακή πρεμιέρα με την επίσημη για το κοινό να έχει προγραμματισθεί για το σαλόνι Παρισιού (τον Οκτώβριο). Αισθητικά βλέπουμε το πίσω φωτεινό περίγραμμα να μας παραπέμπει στην πιο πρόσφατη εκδοχή της 911, ενώ η νέα Panamera θα βασιστεί στην πλατφόρμα MSB και θα κινείται από τους νέους V6 και V8 κινητήρες.

Το απόβαρο θα κυμαίνεται στα περίπου 1.800 κιλά, το μεταξόνιο θα είναι ελαφρώς μεγαλύτερο με το αμάξωμα να έχει μικρότερους προβόλους, ενώ για πρώτη φορά θα υπάρχει και έκδοση Shooting Brake. Πάντως, οι διαστάσεις θα παραμείνουν στα ίδια επίπεδα, ο ντίζελ V6 θα προέρχεται από την Audi, ενώ θα υπάρξει και plug-in υβριδική έκδοση. Περισσότερα θα έχουμε να πούμε στις επόμενες μέρες, καθώς αναμένονται περισσότερα teaser μέχρι την ολική αποκάλυψη της νέας Panamera στις 28 Ιουνίου.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!