NEA

Στα σκαριά το Ford Focus RS500!

ford focus rs500 possible road

H παραδοσιακή επωνυμία RS500 χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά το 1987, για το Sierra RS500 Cosworth…

FORD-SIERRA-RS500-COSWORTH-1Αυτή η εκδοχή είχε αποτελέσει την βάση της αγωνιστικής έκδοσης του Sierra, ενώ πριν από περίπου μία 5ετία τα λογότυπα αυτά «φορέθηκαν» και στο Focus RS500 της 2ης γενιάς με τα 345 άλογα. Τώρα, οι φήμες εντείνονται συνεχώς για ένα νέο Focus RS500 που θα έχει ακόμη καλύτερες επιδόσεις χάρη πρωτίστως στην καλύτερη αναλογία κιλών ανά ίππο και λιγότερο από μια μικρή αύξηση της απόδοσης των 350 ίππων του τετρακύλινδρου 2.3 EcoBoost.

Έτσι, οι μηχανικοί της Ford θα δώσουν ιδιαίτερη βαρύτητα στη μείωση του βάρους του απλού Focus RS με την εκτενέστερη χρήση συνθετικών υλικών, αλουμινίου στην ανάρτηση και περιορισμό των ηχομονωτικών στοιχείων. Επίσης, θα υπάρξει βελτίωση των δυναμικών χαρακτηριστικών με ενίσχυση της ανάρτησης, πιο «σφιχτή» τετρακίνηση, φρένων από ανθρακόνημα, ενώ ίσως να δούμε και κάρμπον ζάντες δίνοντας έμφαση στην top εκδοχή Focus RS500 που θα παραχθεί σε ελάχιστες μονάδες.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!