ΑΓΩΝΕΣ

Μέσα στο κοκπιτ κάθε McLaren F1 από το 1975 και μετά! [vid]

Αν έχετε ξεχάσει τον υπέροχο ήχο που έβγαζαν τα μονοθέσια στο παρελθόν, τότε απλά δείτε το παραπάνω εξαιρετικό βίντεο-κολλάζ. Εννοείται με τέρμα ήχο!

F1 Mclaren Onboard 1975 - 2016Για όσους δεν γνωρίζουν πολλά από την Formula 1 να πούμε στα γρήγορα πως η McLaren είναι μία από τις πιο παλιές και πετυχημένες ομάδες με 8 πρωταθλήματα κατασκευαστών και 12 τίτλους στους οδηγούς. Έχει κερδίσει 182 αγώνες με 155 pole position και η πρώτη εμφάνιση έγινε το 1966 με τον Bruce McLaren και το μονοθέσιο με τον V8 3.0 κινητήρα της Ford.

Το βίντεο ξεκινά το 1975 με τον Emerson Fittipaldi, ενώ το 1976 μας δείχνει τον James Hunt. Μέχρι το 1983 ηχεί ο V8 της Cosworth, ενώ στη συνέχεια αναλαμβάνει ο V6 της TAG. Το 1988 στο παιχνίδι μπαίνει η Honda με τους δύο απίστευτους Ayrton Senna και Alain Prost. Μέχρι το 1992 παλινδρομεί ο γιαπωνέζικος κινητήρας, ενώ τα 1993-94 χρησιμοποιείται ο Ford V8 με το Peugeot V10 να ακολουθεί. Απλά δείτε το βίντεο…

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!