NEA

Ο συνιδρυτής της Google επενδύει στα ιπτάμενα αυτοκίνητα.

terrafugia_tf-x_rendering

Κοντά στα γραφεία της Google o Larry Page εξελίσσει με απόλυτη μυστικότητα ένα πρότζεκτ που ονομάζεται Zee και περιλαμβάνει ιπτάμενα αυτοκίνητα!

Flying-cars-2Περίπου στα 100 εκατομμύρια δολάρια έχει επενδύσει ο Larry Page στην εταιρία Zee-Aero που δοκιμάζει δύο μονοθέσια ιπτάμενα αυτοκίνητα στο κοντινό αεροδρόμιο του Hollister. Το θέμα στην επιφάνεια ανέδειξε το Bloomberg καθώς Page κρατούσε επτασφράγιστο το μυστικό αυτό και για αυτό το λόγο στην Zee-Aero τον αποκαλούσαν ως Gus (προσωνύμιο από τις λέξεις «the guy upstairs»).

H Zero-Aero ιδρύθηκε πριν από 6 χρόνια και απασχολεί περίπου 150 άτομα που δουλεύουν σε «…ένα επαναστατικό τρόπο μετακίνησης». Ίσως στην Google να θέλουν να πάνε την βαλίτσα ακόμη πιο μακριά από την Apple που την θέλουν να παράγει το δικό της i-Car. Στην κεντρική φωτογραφία βλέπετε το Terrafugia, στην παραπάνω το Henry Dreyfuss Convaircar που πέταξε για λίγο το 1947. Το ιπτάμενο αυτοκίνητο εξακολουθεί να είναι μια απίθανα ελκυστική ιδέα μετακίνησης, όσο και μία μη ρεαλιστική για πρακτικούς λόγους…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!