NEA

Στο Goodwood θα είναι η Mercedes-AMG GT-R [vid]

H hardcore εκδοχή της AMG GT θα παρουσιαστεί στην Βρετανία τέλη του μήνα και προς το παρόν η Mercedes μας δίνει μία πρώτη teaser γεύση…

MERCEDES-AMG-GT-R (4)Με αισθητική και αναβαθμίσεις που θα παραπέμπουν στην αγωνιστική εκδοχή της, η Mercedes-AMG GT-R θα είναι από τα high-lights του φετινού Goodwood. Για την περίσταση ο V8 των 4.000 κ.εκ. με τα διπλά turbo, θα αποδίδει 550 ίππους και 700 Nm, ενώ βελτιώσεις θα υπάρχουν στην ανάρτηση και στα φρένα. Παράλληλα έχει γίνει προσπάθεια, π.χ. και μεταξύ άλλων με τη χρήση ανθρακονήματος για την οροφή, ώστε το βάρος να κρατηθεί κάτω από τα 1.600 κιλά.

MERCEDES-AMG-GT-R (6)Από τις teaser εικόνες που η γερμανική εταιρεία, φαίνεται πως θα υπάρχει μία μεγάλη σταθερή πίσω αεροτομή σε συνδυασμό με έναν ακόμα πιο τονισμένο διαχύτη και κεντρικά τοποθετημένες απολήξεις. Μπροστά θα υπάρχει άλλος προφυλακτήρας με μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα και φλαπς, καθώς και διαφορετικό καπό με θυρίδες εξαερισμού. Αλλαγές θα υπάρχουν και στο εσωτερικό, μείνετε δικτυωμένοι στο caroto.gr για την πλήρη αποκάλυψη της σούπερ Mercedes.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!