NEA

Ποια είναι τα πιο γρήγορα περιπολικά του κόσμου;

POLICE-CARS-5

Σε αρκετές χώρες επιστρατεύονται πραγματικά γρήγορα περιπολικά. Κάποιες φορές για λόγους ουσιαστικούς, κάποιες άλλες για show-off…

Φυσικά μιλάμε για την αστυνομία του Dubai που έχει στο στόλο της Ferrari, Lamborghini και McLaren, Aston Martin και Bugatti, καθώς και Mercedes SLS AMG αλλά και G63 AMG για γρήγορες περιπολίες στους αμμόλοφους. Στην Αυστραλία πέρα από τα τοπικά Holden χρησιμοποιούν και τα γρήγορα Volvo Polestar.

Οι Carabinieri στην Ιταλία θα έχουν πλέον στη διάθεσή τους και την κορυφαία Alfa Romeo Giulia QV των 510 ίππων. Οι συναδέλφους τους στην Polizia παρέλαβαν δύο Lamborghini Huracan για να αντικαταστήσουν τις δύο «παλιές» Gallardo. Οι Βρετανοί έχουν στην διάθεσή τους Lotus Evora, γρήγορες Jaguar όσο και Lexus, ενώ θα μπορούσαν να έχουν και Ariel Atom που είχαμε δει κάποια στιγμή στα χρώματα της τοπικής Police.

Αντίστοιχα στα χρώματα της γερμανικής Polizei παρουσιάστηκε η Brabus CLS V12S Rocket, που θα επέβαλε την τάξη στις χωρίς όρια ταχύτητας Autobahnen, ενώ στις ΗΠΑ το top περιπολικό είναι φυσικά η Corvette. Δημοφιλή είναι και τα γρήγορα σεντάν τύπου Dodge Charger.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!