NEA

Φωτιά στα… πράσινα για την Mercedes-AMG GT R των 585 ίππων [vid]

Αν το αγαπημένο σας χρώμα είναι το πράσινο και θεωρείτε πως η Mercedes-AMG GT είναι ένα από τα αυτοκίνητα που θα θέλατε να είχατε, τότε ρίξτε μια ματιά στην κορυφαία εκδοχή της!

Mercedes-AMG-GT-R (55)Αυτή είναι η top εκδοχή της Mercedes-AMG GT (εδώ η σχετική δοκιμή στην πίστα των Μεγάρων) που ξεχωρίζει από τα αγωνιστικά στοιχεία της GT3. Έχουμε, λοιπόν, και λέμε: αυξημένα μετατρόχια μπρος/πίσω κατά 46/57 χλστ., φουσκωμένα φτερά, μία μεγάλη πίσω πτέρυγα με ρυθμιζόμενη κλίση, διπλός διαχύτης, νέος μπροστινό προφυλακτήρας με ενεργητικό σπόιλερ από ανθρακόνημα που εμφανίζεται πάνω από τα 80 χλμ./ώρα, αυτόματοι αεραγωγοί που κλείνουν όποτε αυτό είναι απαραίτητο, τετραδιεύθυνση, με τους πίσω τροχούς να κλίνουν έως 1,5 μοίρες κ.α.

Mercedes-AMG-GT-R (42)Συνεχίζοντας: το καπό έχει επανασχεδιαστεί, ντεμπούτο κάνει η νέα μάσκα με την ονομασία «Panamera», οροφή και φτερά από ανθρακόνημα, καπό από μαγνήσιο, απόληξη από τιτάνιο, ενεργητική ανάρτηση με παραμετροποίηση, σύστημα δυναμικού ελέγχου με 9 προγράμματα κ.α. . Κάτω από το καπό υπάρχει ο γνωστός bi-turbo V8 των 4,0 λίτρων που αποδίδει 585 PS / 700 Nm, αυξημένη πίεση turbo (από τα 1,2 στα 1,35 bar), νέα χαρτογράφηση, 0-100 σε 3,6 δλ. και τελική στα 318 χλμ./ώρα. Όσο για την τιμή πώλησης, ποιος πραγματικά νοιάζεται;

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!