ΑΓΩΝΕΣ

Το ρεκόρ στο Isle of Man από την θέση του οδηγού [vid]

Δείτε τον Mark Higgins να πηγαίνει τάπα στον πιο επικίνδυνο ίσως αγώνα στον κόσμο και να καταρρίπτει το προσωπικό του ρεκόρ με μέση ωριαία στα 207,17 χλμ./ώρα!

subaru-wrx-sti-time-attackΤο παραπάνω βίντεο μας δίνει μία γεύση για το τι εστί Isle of Man με τον Mark Higgins να οδηγεί πέρα από το όριο το Subaru STI Time Attack από την Prodrive. Όπως είχαμε γράψει, το ρεκόρ του Higgins ήταν στο 17’35’’ με μέση ωριαία στα 207,17 χλμ./ώρα, καταρρίπτοντας το προηγούμενο ρεκόρ τ5ων 19’26’’ με μέση στα 187,44. Εδώ να πούμε πως ο Michael Dunlop με την BMW S 1000 RR έκανε νέο ρεκόρ για μοτοσικλέτα με χρόνο 16’53,9’’ και μέση ταχύτητα στα 215,59 χλμ./ώρα.

subaru-wrx-sti-time-attack (1)Επίσης να υπενθυμίσουμε πως και φέτος το Isle of Man επιβεβαίωσε τον άτυπο τίτλο ως ο πιο επικίνδυνος γύρος στον μηχανοκίνητο αθλητισμό αφού 4 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους. Πρόκειται για τον 27-χρονο Αυστραλό Dwight Beare (sidecar), τον 50-χρονο Βρετανό και βετεράνο Paul Shoesmith (μοτοσικλέτα), τον 58-χρονο Ian Bell (sidecar) και τον 32-χρονο Andrew Soar (μοτοσικλέτα).

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!