NEA

Αυτό είναι το νέο Citroen C3!

Copyright William Crozes @ Continental Produtions

Οι πρώτες φωτογραφίες του C3 διέρρευσαν στο διαδίκτυο και μας δείχνουν πόσο πολύ μοιάζει με το μεγαλύτερο C4 Cactus…

CITROEN-C3-2017 (7)Αν και η επίσημη πρεμιέρα της νέας γενιάς C3 είναι για αύριο, οι πρώτες εικόνες κυκλοφόρησαν ήδη και μας δείχνουν ένα C4 Cactus σε μικρογραφία με σήμα κατατεθέν τα γνωστά Airbumps. Το πίσω μέρος παραπέμπει και στο πιο upper class DS3, το πορτμπαγκάζ του αναφέρεται με χωρητικότητα 300 λίτρων, ενώ το μήκος του νέου C3 φτάνει τα 3,99 μέτρα με το πλάτος στα 1,75 και το ύψος στα 1,47 μέτρα.

Εξίσου ενδιαφέρον σχεδιαστικά δείχνει και το εσωτερικό του, που και αυτό με τη σειρά του είναι εμπνευσμένο από το Cactus. Όσο για τη γκάμα των κινητήρων θα περιλαμβάνει τους ατμοσφαιρικούς 3κύλινδρους των 1.000 και 1.200 κ.εκ. με 68 και 82 άλογα αντίστοιχα, τον υπερ- τροφοδοτούμενο 1.2Τ των 110 ίππων, καθώς και τον ντίζελ 1.6 BlueHDI, με απόδοση 75, 100 και 120 ίππων. Περισσότερα αύριο, μείνετε δικτυωμένοι στο caroto.gr!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!