NEA

Σπέσιαλ Ford GT ’66 Heritage Edition με ρετρό αέρα

FORD-GT-66-HERITAGE-EDITION (1)

Αν και κανένας πελάτης δεν έχει παραλάβει ακόμη το νέο του GT, η Ford παρουσιάζει ήδη την πρώτη σπέσιαλ εκδοχή με συλλεκτικό χαρακτήρα…

Πρόκειται για την ’66 Heritage Edition που είναι αφιερωμένη στη νίκη του Ford GT40 με το νούμερο 2 το 1966, στη γενική κατάταξη των 24 Ωρών του Le Mans. Πιλότοι ήταν οι Bruce McLaren και Chris Amon. Οι ζάντες είναι 20 ιντσών με χρυσαφί χρώμα, ενώ στο εσωτερικό τα μπάκετ από ανθρακονήματα έχουν αναβαθμιστεί με δερμάτινες επενδύσεις και κεντήματα, μαζί με τα λογότυπα GT στα προσκέφαλα και το τιμόνι, μαζί με λεπτομέρειες χρυσού χρώματος στο ταμπλό.

Οι ζώνες ασφαλείας του σπέσιαλ Ford GT είναι μπλέ, φυσικά υπάρχει και η πάντα απαραίτητη πλακέτα, μαζί με ματ χρώματος επενδύσεις από ανθρακόνημα. Το Ford GT ’66 Heritage Edition του 2017 θα κατασκευαστεί συνολικά 50 φορές είναι βαμμένο μαύρο, ματ ή κανονικό, σε συνδυασμό με ασημένιες ρίγες και διευρυμένο πακέτο ανθρακονημάτων, ενώ στις πόρτες και στο καπό θα υπάρχει το νούμερο 2.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!