ΔΙΑΦΟΡΑ

50 χρόνια Lamborghini Miura [vid]

Με ένα φαντασμαγορικό γύρο στην ιταλική εξοχή η Lamborghini αποφάσισε να γιορτάσει τη χρυσή επέτειο της Miura, του πιο εικονικού αυτοκινήτου στην ιστορία της φίρμας.

miura_50_anniΚαι όταν μιλάμε για φαντασμαγορία, δεν εννοούμε 1-2 ιστορικά να κάνουν βόλτες σε δημόσιους δρόμους, παρέα με τα σύγχρονα θηρία της εταιρίας. Οι ιθύνοντες της Lamborghini έκαναν ένα γενικότερο κάλεσμα σε ιδιοκτήτες Miura και κατόρθωσαν να μαζέψουν είκοσι αυτοκίνητα από όλο τον πλανήτη, τα οποία και πραγματοποίησαν ένα οδοιπορικό σε διάφορες πόλεις, από την Μπολόνια και την Πάρμα, μέχρι τη Φλωρεντία.

Το πολύχρωμο αυτό κομβόι, όπως θα δείτε και στο video, μαγνητίζει τα βλέμματα από όπου και αν περνάει. Αυτό πάλι που δεν θα παρατηρήσετε είναι ότι στη «γιορτή» αυτή για τα 50 χρόνια του αυτοκινήτου παραβρέθηκαν και δύο από τους «πατέρες» της Miura, οι μηχανικοί Gian Paolo Dallara και Paolo Stanzani, δίνοντας έτσι μία ακόμα ιδιαίτερη νότα στην ξεχωριστή αυτή εκδήλωση.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!