NEA

Ποιό θα είναι το πιο αεροδυναμικό βαν της κατηγορίας;

VW-CRAFTER-2017-SKETCHES (4)

H Volkswagen έδωσε στη δημοσιότητα τα πρώτα επίσημα σκίτσα του Crafter που θα είναι διαθέσιμο από το φθινόπωρο…

Το μεγάλο βαν της Volkswagen, το Crafter, υιοθετεί αισθητικά στοιχεία από το επίσης καινούργιο Transporter, ενώ το πιο ενδιαφέρον είναι το ότι η γερμανική εταιρεία λέει πως θα είναι το πιο αεροδυναμικό της κατηγορίας του, δηλ. πως θα έχει έναν συντελεστή οπισθέλκουσας στο 0,33, τιμή εξαιρετική για ένα βαν με τόσο μεγάλη μετωπική επιφάνεια.

Παράλληλα οι μηχανικοί και οι σχεδιαστές της VW προσπαθήσει να κάνουν το εσωτερικό του νέου Crafter, που ακόμα δεν έχει αποκαλυφθεί, όσο πιο πρακτικό και άνετο γίνεται, προκειμένου και η εργασία μαζί του να είναι όσο το δυνατό πιο ξεκούραστη.

Η VW δεν έχει δώσει ακόμα πληροφορίες ούτε για τους κινητήρες τους, ενώ στο σημείο αυτό θα πρέπει να σημειώσουμε πως ενώ η νυν γενιά του Crafter κατασκευάζεται στις εγκαταστάσεις της Mercedes για την καινούργια έχει φτιαχτεί ένα νέο  εργοστάσιο στην πολωνική πόλη Wrzesnia.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!