NEAΔΙΑΦΟΡΑ

Αποχωρεί ο Chris Evans από το Top Gear

INF - 'Top Gear' Photocall - MIPCOM 2015

Με ένα ευγενικό tweet ο νέος παρουσιαστής του Top Gear ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την εκπομπή, αμέσως μετά το πέρας της πρώτης μετά Clarkson περιόδου…

Το όλο εγχείρημα έδειχνε από την αρχή ότι δεν πάει καλά. Το Top Gear, το κορυφαίο show αυτοκινήτων στον πλανήτη είχε δημιουργήσει αρκετή αναταραχή πέρυσι, αρχικά με την επιλογή των παρουσιαστών που θα κάλυπταν το μεγάλο κενό των Clarkson, May και Hammond και κατόπιν με τα νούμερα τηλεθέασης, που από την αρχή δεν ήταν τα αναμενόμενα.

Ο Evans, στη σχετική ανακοίνωση της αποχώρησής του δήλωσε τα εξής “Αποχωρώ από το Top Gear. Έδωσα τον καλύτερο εαυτό μου αλλά κάποιες φορές αυτό απλά δεν είναι αρκετό. Ολόκληρη η ομάδα ήταν κάτι παραπάνω από εξαιρετική. Τους εύχομαι ο,τι καλύτερο”. Σύμφωνα πάλι με τον ίδιο, ποτέ δεν δούλεψε με μία τόσο πιστή και πειθαρχημένη ομάδα, όσο αυτή που δούλεψε τους τελευταίους 12 μήνες. Παραμένει ένας τεράστιος οπαδός του show αλλά νιώθει ότι το καλύτερο είναι να κάτσει στην άκρη και να βοηθήσει με την αποχώρησή του την παραγωγή.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!