NEA

Έρχεται νέο σκάνδαλο από… ατσάλι;

steel car

Ανάμεσα σε έξι εταιρίες οι γερμανικές αρχές ερεύνησαν και τις BMW, Mercedes, Volkswagen σχετικά με αθέμιτες μεθόδους προμήθειας χάλυβα…

china-steel-industryΤην είδηση έφερε στην επιφάνεια το Bloomberg που αναφέρει δημιουργία συμπαιγνίας και μεθόδευση της προμήθειας χάλυβα (στην Ε.Ε. προβλέπεται μια στάνταρ «ισοτιμία») σε πολύ χαμηλότερες τιμές για τις αυτοκινητοβιομηχανίες BMW, Mercedes και Volkswagen. Πέρα από τους κατασκευαστές (η 6η εταιρία δεν αναφέρεται), ερευνήθηκαν από τις 23 Ιουνίου και μεγάλοι προμηθευτές εξαρτημάτων, όπως είναι η Robert Bosch GmbH και η ZF Friedrichshafen AG. Αν τελικά το πόρισμα βρει «ένοχες» τις εμπλεκόμενες εταιρίες θα υπάρξουν και υψηλά πρόστιμα επί του ετήσιου τζίρου. Μία ενδιαφέρουσα πληροφορία είναι πως κατά μέσο όρο ένα όχημα (μαζί με τα βαρέως τύπου) αποτελείται από 900 κιλά χάλυβα, σύμφωνα με την Παγκόσμια Ένωση Χάλυβα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!