NEA

Ένα ακόμη «αυτόνομο» Tesla ενεπλάκη σε ατύχημα

tesla model x auto pilot (1)

Το ατύχημα συνέβη στους δρόμους της Πενσυλβάνια με τον οδηγό και τον συνεπιβάτη του να έχουν τραυματισθεί δίχως να διατρέχουν κίνδυνο για την ζωή τους…

tesla model x auto pilot (2)Με το αριστερό φαίνεται να μπήκε η Tesla στην τεχνολογία της αυτόνομης κίνησης αφού το Autopilot παρουσίασε νέα δυσλειτουργία και αστοχία με αποτέλεσμα ένα Model X να προσκρούσει πάνω σε μία μπαριέρα και να ντεραπάρει. Ευτυχώς, το ατύχημα δεν ήταν μοιραίο όπως εκείνο που καταγράφηκε στην Φλόριδα πριν από περίπου ένα μήνα, αλλά ο Elon Musk αυτή την φορά δεν θα έχει και πολλές δικαιολογίες να πει.

Γιατί η πρώτη φορά μπορεί να είναι σύμπτωση, ωστόσο η δεύτερη; Πάντως, η Tesla Motors καταφέρνει με τον ένα ή άλλο τρόπο να στέκεται ενίοτε στο επίκεντρο της επικαιρότητας. Θυμάστε τα περιστατικά με τις φωτιές; Ίσως και να ισχύει αυτό που λένε μερικοί… «διαφήμιση να είναι και ας είναι και κακή».

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!