NEA

Για λίγους και εκλεκτούς η ανοιχτή Pagani Huayra

PAGANI-HUAYRA-ROADSTER

Πριν την επίσημη παρουσίαση προς τα τέλη Αυγούστου στο Monterey της Καλιφόρνια, η Pagani παρουσίασε σε μία κλειστή εκδήλωση την ανοιχτή Huayra, στο νέο της μεγαλύτερο εργοστάσιο που βρίσκεται δίπλα στο παλιό στην Μόντενα…

Προφανώς, οι λίγοι και εκλεκτοί που βρέθηκαν σε αυτή την εκδήλωση της Pagani να είναι και οι καλύτεροι πελάτες καθώς και οι μελλοντικοί κάτοχοι των περίπου 100 ανοιχτών Huayra που θα κατασκευαστούν. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η αφαίρεση της οροφής πρόσθεσε κάποιο βάρος μιας και έπρεπε να γίνουν κάποιες επιπλέον ενισχύσεις στο αμάξωμα.

Από την άλλη, οι επιβάτες της Huayra Roadster θα ακούν ακόμα καλύτερα τον V12 6.0 με τα 2 turbo της AMG που αποδίδει 730 άλογα και περίπου 1.000 Nm. Και για όσους δεν αρκούνται με τα παραπάνω, μπορούν να δώσουν ακόμα περισσότερα χρήματα για να αποκτήσουν την BC Roadster, με τα 789 άλογα και τα 1.098 Nm.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!