NEA

Το νέο Hyundai i30 θα είναι στο Παρίσι

hyundai i30 turbo

Η 3η γενιά του δημοφιλούς i30 θα λανσαριστεί αρχές 2017 με τρεις τύπους αμαξωμάτων, turbo κινητήρες και μία κορυφαία N-model…

To νέο Hyundai i30 θα στοχεύει καθαρά στην ευρωπαϊκή αγορά και έχοντας ως απώτερο στόχο το VW Golf με τους Κορεάτες να βάζουν πολύ ψηλά τον πήχη. Η νέα γενιά θα έχει το κλασικό πεντάθυρο hatch αμάξωμα, το πιο οικογενειακό station wagon, ενώ το τρίθυρο θα αντικατασταθεί από ένα τετράθυρο με κουπέ στιλ.

Το νέο i30 θα έχει πιο δυναμική εμφάνιση και δυναμικά χαρακτηριστικά έως την top έκδοση i30 N (με δίλιτρο turbo βενζινοκινητήρα) που εξελίσσεται ήδη στο Nurburgring (δίπλα στην πίστα έχει το R&D της η μάρκα) που θα ανταγωνιστεί το Golf GTI.

Χαμηλότερα θα τοποθετείται ο turbo 1.6 GDI με τους 186 ίππους, ενώ στην βάση θα βρίσκεται ο 1.0 T-GDI από 100 άλογα και οι ντίζελ εκδόσεις 1.4 CRDi και 1.6 CRDi. Αρκετές πιθανότητες συγκεντρώνει μία υβριδική έκδοση με το σύστημα του Ioniq, περισσότερα θα μάθουμε στις επόμενες μέρες, πάντα στο πιο αγαπημένο σας… καρότο!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!